Frigør lejer fra lejemål ved opsigelse

Har du brug for hjælp? Skriv til os

Når du modtager en opsigelse fra en lejer, skal lejer frigøres fra lejemålet. Dette gøres for at sætte en slutdato på huslejeopkrævninger samt muliggør, at en ny lejer kan overtage lejemålet.

Sådan frigør du lejer fra et lejemål

1. Gå ind på den lejer du har modtaget opsigelsen på

2. Under fanen Nuværende lejer og Overblik finder du knappen Muligheder i højre side

3. Klik på Muligheder og vælg herefter Frigørelse

4. Udfyld felterne med hvornår lejers opsigelse er modtaget, samt frigørelsesdatoen. Klik herefter på knappen Gem

5. Det vil nu fremgå på lejer, at vedkommende er frigjort af lejemålet

Sådan ændrer du opsigelses- og frigørelsesdato

Ønsker du at ændre dato for modtagelse af opsigelse og/eller frigørelsesdato kan du følge ovenstående trin som beskrevet.

Herefter har du mulighed for at overskrive de indtastede datoer i felterne.

Afslut ved at klikke på Gem.