Se og hent Boligmanagers årskalender for huslejeopkrævning

Har du brug for hjælp? Skriv til os

Boligmanagers årskalender giver dig et nemt overblik over deadline for huslejeopkrævning via PBS og opkrævning pr. mail for de enkelte måneder.

Bm kalender 24 1..png

Bm kalender 24 2.png

Når du modtager dine lejers indbetalinger via PBS eller indbetalingskort kan der gå op til 24 timer, før Boligmanager afspejler din bank. Disse vil automatisk blive bogført og registret i Boligmanager.

Manuelle kontooverførsler via bank skal du selv bogføre og registrere betalt i Boligmanager. Læs mere om manuel bogføring af bankindbetaling her.

Læs også ...

Se mere